Start
25.5.2017

Hof en Huis

De 24e editie van “Hof & Huis” valt tijdens het Hemelvaartweekend. Van donderdag 25 tot zondag 28 mei wordt u er dagelijks van 10u tot 18u door meer dan 140 exposanten verwelkomd.  Ze presenteren u het mooiste op het vlak van tuin, interieur, lifestyle en de leuke producten om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue.

 

24 jaar: op weg naar een mooi jubileum, gekruid met veel “peper & zout”!

Hof & Huis werd in de voorbije jaren een klassieker. Op dit knap domein presenteren we dan ook jaarlijks een mooie waaier aan exposanten mèt inhoud! Dit jaar kunnen we met de gepaste fierheid melden dat “De week van de korte keten” feestelijk gestart wordt op “Hof & Huis”. In zeer nauwe samenwerking met de POM planten we een pittig “West-Vlaams” dorp neer voor het kasteel. Het brede publiek kan er kennis maken met West-Vlaamse hoeve- en streekproducenten. We stimuleren op deze wijze consumenten om producten rechtstreeks aan te kopen bij lokale producenten en zo een beetje “locavoor” te worden.

Het “ecodorp” was vorig jaar meteen een schot in de roos en zal dit jaar nog aan belang winnen. We kunnen er immers niet om heen: we moeten allemaal iets doen met het milieu en er beter zorg voor dragen. Daarnaast vergroten we opnieuw de smaakmakers die de extra sfeer mee bepalen: dieren, speciale ambachten demonstraties, sfeerelementen en nog zo veel meer.

Foodtrucks

Net als bij de vorige edities werken we ook dit jaar met een aantal foodtrucks. Deze vernieuwende aanpak werd door de bezoekers sterk gewaardeerd.

Meer info regelmatig op de website www.tuinbeurzen.be

 

Tekst: Geert Simoen

Foto: Paul De Cloedt

  • stadhuis
  • Kasteel Wijnendale
  • mosterdpot
  • Kinderboerderij
  • Kasteel Ravenhof
  • Luchtfoto kasteel Wijnendale

Vrijetijdshuis
Markt 1
8820 Torhout
Tel.: 050 22 07 70
Fax: 050 22 15 04
vrijetijdshuis@torhout.be 

Openingstijden:

ma, di, wo, do, vr : 10 - 12 en 13 tot 16 u
za: 10 tot 14 u
zo: vrijetijdshuis gesloten
zo: bezoekerscentrum kasteel Wijnendale open van 13.30 - 17.30 uur

 

Museum Torhouts Aardewerk
Kasteel Ravenhof
Ravenhofstraat 5
8820 Torhout
Kasteel Wijnendale
Oostendestraat 390
8820 Torhout
Info en reservaties: 
050 22 07 70
vrijetijdshuis@torhout.be

Links

knop stad torhout
knop ccdb
knop jeugd
Word vriend op facebook!